Met elkaar werken aan Hollands Kroon

TEAM KERNBEHEER

In 2017 is in samenspraak met Jongerenwerk L!nk, politie, team Kernbeheer en de jongeren, opzoek gegaan naar mogelijkheden voor een jongeren ontmoetingsplek in Nieuwe Niedorp.

In 2017 is in samenspraak met Jongerenwerk L!nk, politie, team Kernbeheer en de jongeren, opzoek gegaan naar mogelijkheden voor een jongeren ontmoetingsplek in Nieuwe Niedorp.

Jongeren ontmoetingsplek Nieuwe Niedorp

Nieuw pad en terras bij jongeren ontmoetingsplek in Nieuwe Niedorp

In 2017 is voor de jongeren in Nieuwe Niedorp een jongeren ontmoetingsplek geopend in het park achter de brede school De Oude Boomgaard. Nu na een jaar is gebleken dat de plek een succes is, voor zowel de jongeren als de omgeving, is besloten om er een pad en terras aan te leggen. Team kernbeheer heeft de tegels en het zand gebracht, de jongeren hebben het pad en terras zelf keurig aangelegd.

Jop Nieuwe Niedorp

In 2017 is in samenspraak met Jongerenwerk L!nk, politie, team Kernbeheer en de jongeren, opzoek gegaan naar mogelijkheden voor een jongeren ontmoetingsplek in Nieuwe Niedorp. De jongeren zijn ook het dorp in getrokken om te kijken of er bezwaren waren voor de plek in het park achter de brede school De Oude Boomgaard.

Aanspreken op overlast

Een jongeren ontmoetingsplek wordt vaak een moeilijk onderwerp gevonden omdat er angst is voor overlast en vandalisme. Deze jongeren geven zelf aan open te staan voor kritiek als er overlast is. Zij zijn aanspreekbaar en vinden het leuk als mensen langs komen om een praatje te maken. Dit sluit perfect aan met de werkwijze van onze gemeente. Elkaar durven aanspreken en samen tot een oplossing komen.

Wij zijn trots op deze jongeren en hopen dat ze nog lang plezier kunnen beleven aan dit onderkomen! Hierbij is het voor ons belangrijk dat zij het netjes houden en respect hebben voor de omgeving. Wij vertrouwen erop dat zij dat blijven doen.
Wij hopen dat de jeugd veel plezier heeft van dit onderkomen.
- Wij zij aanspreekbaar dus kom gerust langs voor een praatje.

Ook aan de slag?